Möbelstudion - tapetserarverkstad

Välkommen till Möbelstudion tapetserarverkstad! Vi är experter på att ge dina gamla möbler nytt liv, efter dina val, för att passa din smak och stil. Tillsammans skapar vi möbler som ska hålla i många år framöver.

Välkommen till vår möbeltapetserarverkstad - där dina gamla möbler får nytt liv. Vi arbetar flitigt med att förvandla slitna och tråkiga möbler till att bli precis som du själv vill att den ska vara, anpassad efter dig och din smak.

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi använder tyger och material av högsta kvalitet för att ge dina möbler ett fortsatt långt liv. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer för att välja tyger och material som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också slitstarka och bra för miljön. Vi erbjuder ett brett utbud av tyger, mönster och färger för att passa din personliga stil och matcha din inredning perfekt.

Med vår noggrannhet och precision ser vi till att varje detalj är perfekt utförd, helt efter dina önskemål:
Vi förstår att varje möbel har en historia och har kanske på många sätt en särskild betydelse för dig. Därför sätter vi alltid dina behov och önskemål i fokus när vi tar oss an dina möbeltapetseringsprojekt. Vi lyssnar noggrant på dina idéer och visioner och arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik design som speglar din personlighet och stil. Och genom att bevara och återvinna gamla möbler bidrar du dessutom till ett mer hållbart samhälle och gör en insats för miljön.

Så här går det till

Har du en möbel som behöver renoveras?

Så här går det till